traening-close

Vi tilbyder individuel træning og holdtræning i nye og moderne faciliteter

  • Styrketræning i trissesystem, frie vægte (kettlebells og håndvægte) og elastikker samt funktionel træning.
  • Holdtræning:  Bassin-, ryg-, knæ/hofte (GLAD), neurohold og fysiopilates. Vi er åbne over for nye idéer hvis du skulle have et særligt ønske til et nyt hold.
  • Personlig træning til vægttab, forbedre kondition/styrke eller blot hvis du vil forkæle dig selv og har behov for motivation og støtte i din træning.
  • Genoptræning / rehabilitering er for dig der ikke har fået tilstrækkelig genoptræning efter en skade eller operation.
  • Genoptræningsplan (GOP) til dig der har været til speciallæge/sygehus og skal opereres eller skal træne inden en operation. Eksempelvis total knæalloplastik, total hoftealloplastik, discus prolaps i nakke eller lænd, menisk, ledbånds- eller korsbåndsskader i knæ, samt skulderafklemningssyndrom.
  • Løbestilsanalyse til dig som vil fordybe dig i din løbestil. Du oplever måske hyppige overbelastningsskader, og har måske behov for at få styrket muskulaturen og få lagt et program således du undgår skader.
  • Kredsløbstræning – træn på cykel, løbebånd, romaskine og crosstrainer.
  • Testning: Er for dig der vil monitorere din træning og din fremgang. Vi kan tilbyde et testbatteri hvor vi måler dit kondital v.h.a. Watt-max test, din styrke i overkrop og ben samt fedtprocentsmåling og måling af bodyage.

Vores filosofi er at din træning foregår så funktionelt som muligt, således overførselsværdien er i top. Ved at lave funktionel styrketræning, arbejder du med mange muskelgrupper på én gang  og du forbedrer samtidigt din stabilitet og balance.

Vi sammensætter et program til dig, på dine primisser og med hensyntagen til eventuelle problemområder som du måtte have.


Holdtræningsoversigt


TILMELDNING:

Kontakt os på mail eller telefon for at tilmelde dig et hold, eller hvis du gerne vil høre nærmere.

Mail: kontakt@farsofys.dk, tlf.: 98632499


RYG – NAKKE – SKULDER hold:

Mandage og onsdage

Til dig der har smerter i ryggen, nakke el. skulder. Træning tilpasses til den enkelte efter behov. Holdet er også for henviste genoptræningspatienter.


KNÆ OG HOFTE:

Mandage og torsdage

Smerter i knæ og hofter. Træning vil både være i maskiner og individuelle øvelser. Holdet er også for henviste genoptræningspatienter.


G.L.A.D inspireret holdtræning:

Tirsdage og fredage

Til dig der har artrose(slidgigt) i knæ og hofte. Det vil være en generel træning af hele kroppen. Her træner du efter individuelt program, i maskiner og evt. måtte-gulv øvelser.


NEURO hold:

Mandage, onsdage og fredage

Til dig der har en neurologisk lidelse (følger efter hjerneblødning, Blodprop, Parkinson eller Sclerose)


FYSIO PILATES / RYGHOLD:

Onsdage  

Til dig der ønsker træning med fokus på mave – lænd/bækkenbund ryg, samt vejrtrækningen. Vi kommer hele kroppen igennem, og der lægges vægt på kvalitet og bevægelse. Holdet er også for mænd 😊


EFTERFØDSELSHOLD:

Torsdage

Træning til den nybagte mor. Du bliver undervist i mave-lænd og bækkenbundstræning, samt træning med øget puls og styrke. Der er plads til, at dit barn kan være med til træningen. (hold ved 8 tilmeldte)